Loading...
ActivitateaDiscursuri

Capital.ro – Carmen Avram, premiată la Gala Top 100 Femei de Succes: „Tot ce facem noi aici le va schimba măcar puțin viitorul în bine fermierilor români”

Sursă: Capital.ro

Carmen Avram, s-a numărat printre personalitățile evidențiate joi seară, 22 iunie, în cadrul Galei Top 100 Femei de Succes, ediția 2023, organizată de revista Capital. Aceasta a fost premiată la categoria Administrație publică.

Aceasta nu a putut fi prezentă la Gală, însă, ne-a lăsat un mesaj: „Bun găsit tuturor! Vreau pentru început să transmit felicitări tuturor premiantelor din această Gală organizată de revista Capital și Evenimentul Zilei, o Gală cu tradiție îndelungată căreia îi doresc să reziste pe această piață din ce în ce mai dificilă și mai imprevizibilă și poate chiar mai dificilă decât la începuturile noastre din primii ani post Revoluție. Dar, dvs organizatorii de cursă lungă și premiantele din această seara trebuie să trăiți cu conștiință că poate ați avut multe opțiuni înainte să ajungeți să faceți asta, doar că dintre toate ați ales cea mai mare și onorantă recompensă, și anume că ați reușit să schimbați această țară oferindu-i perspective noi și modele demne de urmat. Sunt sigură că nimic din ceea ce faceți nu este simplu.

La fel de convinsă sunt că astăzi nu v-ați fi aflat la această Gală dacă nu ați fi pus la fiecare pas și în fiecare zi toată pasiunea de care sunteți capabili și nu ați fi mers înainte în pofida nopților albe, a temerilor și a frustrărilor care deseori vin la pachet cu nobila îndărătnicie de a reuși. Le cunosc și eu pe toate, au fost „prietenele mele” în perioada mea de jurnalism mi-au rămas fidele și în acești patru ani în care am muncit în Parlamentul European pentru fermierii români. Nu a fost zi în care să nu mă tem pentru ei și să nu mă întreb că tot ce facem noi aici le va schimba măcar puțin viitorul în bine pentru că sunt vremuri de schimbări dramatice și spre ce se îndreaptă sectorul nostru agricol, nu vom știi noi, nici fermierii decât atunci când vom ajunge acolo. Deci, vă mulțumesc pentru această seară și vă rog, nu vă opriți din acordat premii. Nu muncim pentru ele, dar ce bine fac ele atunci când sunt primite. Mult succes în continuare” ne transmite Carmen Avram printr-un material video.