Conținutul se încarcă...

Vi se pare nedrept domnule Barna?

Vi se pare nedrept, dle. Dan Barna? Vă înțeleg perfect.

Nedrept a fost şi pentru victimele colaterale ale campaniei de ură pe care ați dus-o atâția ani, intenționat sau nu.

Nedrept a fost pentru părinții care, brusc, s-au văzut ironizați gros sau chiar agresați verbal de copiii pe care i-au crescut, pentru că îndrăzneau să aibă altă opinie politică.

Nedrept a fost pentru minorii pe care i-ati invățat cuvinte obscene, de pe plăcuțe suedeze, ca să fiți siguri că vă asigurați electorat pe termen lung.

Nedrept a fost pentru jurnaliştii bruscați, scuipați, injurați, doar pentru că lucrau la televiziuni care nu vă erau pe plac.

Nedrept a fost pentru căsniciile distruse după procesele publice pe care le-ați orchestrat, deşi subiecții lor erau doar suspectați, exact ca dvs, şi, ulterior, multe dintre procese s-au încheiat cu verdict nevinovat, fapta nu există.

Nedrept a fost pentru prieteniile vechi rupte abrupt si, probabil, irevocabil, peste noapte, de campania de ură dusă de un sistem pe care l-ați susținut, încurajat şi folosit la maximum, inclusiv în afara României. Nu mă bucur deloc că vi se intamplă asta. Mă cutremur. Sper însă că măcar acum întelegeți ce ați creat. Şi că, măcar de-acum, va veți educa simpatizanții în spiritul pluripartitismului, care e o condiție sine qua non a democrației. La fel şi dreptul la opinie.

Foto: Capital.ro

Distribuie:
Cele mai citite:
Summitul de la Bruxelles s-a terminat, România a pierdut.