Conținutul se încarcă...

V-ați imaginat că vouă nu vi se întâmplă. Ghinion.

Violeta Alexandru, Ministrul-Muncii - Sursa: Gov.ro

Citesc că doamna ministru, Violeta Alexandru, e supărată că primește mesaje injurioase (după ce și-a pus numărul de telefon pe FB și apoi a dat vina pe alții). Îmi pare rău că i se întâmplă asta.

Dar aș vrea să-i aduc aminte doamnei de anii de groază 2017-2019, în care partidul dânsei, inclusiv, a dus o campanie turbată, deșănțată, nedemocratică, violentă și extrem de vulgară, instigând la ură împotriva PSD și a milioanelor lui de simpatizanți, cărora li se făcuse frică și să mai iasă din casă, pentru a merge la vot. O campanie care a prăbușit nivelul discursului politic și al limbajului din România și care a alterat dramatic atmosfera din țară.

Nu credeți, doamnă, că aceste injurii pot fi parte a noii Românii, „educată” de dvs cu atâta zel? Mircea Badea vorbea, atunci, despre amenințările odioase pe care le primeau el și copilul lui și, totuși, nu v-am auzit revolta.

V-ați întrebat vreo secundă, în acei ani, dacă merită să manipulați, isterizați și nenorociți o țară, numai ca să prindeți dvs niște posturi efemere de conducere? Injuriile acestea, doamnă, cu violența și veninul aferente, sunt ceea ce moșteniți după o „muncă” asiduă de câțiva ani, în care v-ați făcut frați cu oricine, numai să treceți puntea spre palat. Și v-ați imaginat, probabil, că vouă nu vi se întâmpla. Ghinion.

Poate, doamnă, ar trebui să vă faceți un audit personal, să vedeți dacă nu cumva vă înnobilați fără merit cu aura de victimă. Și dacă nu ar trebui să vă asumați urgent misiunea de a readuce decența în această țară, pe care partidul dvs, chiar și astăzi, încearcă să o devieze definitiv de la bunacuviință.

Sursa foto: Gov.ro

Distribuie:
Cele mai citite:
Summitul de la Bruxelles s-a terminat, România a pierdut.