Conținutul se încarcă...

România, ARĂTATĂ cu degetul la Bruxelles: „Se foloseşte numele țării ca să se justifice lucruri neplăcute”

Carmen Avram a relatat un moment în care, din nou, numele României a fost folosit într-un context negativ.

Într-un interviu acordat DC News, europarlamentarul PSD Carmen Avram a relatat cum numele ţării noastre este, din nou, folosit în Parlamentul European pentru a se justifica anumite acţiuni.

“Se fac alianţe de conjunctură în acest moment, în funcţie de interese. Unii vor un buget mai mare la agricultură acum, faţă de ce era prevăzut, având în vedere că am descoperit cu toţii că agricultura nu ar trebui lăsată la margine aşa cum s-a încercat şi ar trebui să devină un domeniu strategic. Şi aici se unesc toate statele care au o agricultură puternică, indiferent de cine e la putere.

Există ţări care vor să susţină Italia şi Spania, solidaritatea fiind cuvântul cheie, şi atunci ar trebui să plătim toţi, la un loc, ca să susţinem statele care au pierdut foarte mult. Am văzut o declaraţie a unui diplomat european care spunea ‚nu e normal să plătim noi pentru Italia şi Spania. Uite, de exemplu o ţară relativ săracă, aşa cum e România, cum să o punem să plătească pentru datoriile altora?’ Şi am râs amar, pentru că din nou se foloseşte numele României ca să se justifice tot felul de lucruri pai puţin plăcute pe care unii vor să le facă altora”, a povestit Carmen Avram.

Sursă articol și video: DC News

Distribuie:
Cele mai citite:
Summitul de la Bruxelles s-a terminat, România a pierdut.