Conținutul se încarcă...

Prima femeie din fruntea Comisiei Europene va anunța cel mai mare buget din istoria UE

Prima femeie din fruntea Comisiei Europene va anunța cel mai mare buget din istoria UE, pentru a salva Uniunea de la cea mai mare criza din istorie si a elimina cel mai mare risc de dezbinare a UE din istorie.

Azi, la ora 14.30, odată cu anunțarea planului de redresare economică, vom afla cum arată viitorul şi dacă avem şanse să ne întoarcem curând la viața noastră, aşa cum a fost. Sau, măcar, pe aproape. Va țin la curent.

Actualizare:

2.4 trilioane euro, în total, pentru Europa, din care 750 miliarde pentru redresarea economică! Aceasta e propunerea Comisiei Europene. Posibil să vedem apariția de noi taxe pe mediu pentru statele membre şi altele impuse, în sfârşit, giganților din digital. România, potrivit unor informații, ar urma să primească peste 30 miliarde euro, parțial nerambursabili, parțial sub formă de împrumuturi în condiții preferențiale. Dar! Tot ce ni se va da va trebui folosit prin respectarea cerințelor impuse de Pactul Ecologic. Bătălia e abia la început, totuşi. Urmează negocierile la nivel de şefi de stat. Noi, ştiți deja, nu trebuie să ne facem iluzii că ar avea cineva planuri mărețe de viitor sau curaj să ceară mai mult. O să luăm ce rămâne…

https://multimedia.europarl.europa.eu/en/plenary-session_20200527-0900-PLENARY_vd

Distribuie:
Cele mai citite:
Summitul de la Bruxelles s-a terminat, România a pierdut.