Conținutul se încarcă...

Președintele României rescrie istoria cum vrea

Preşedintele României continuă să rescrie istoria cum vrea şi să ne-o vândă nouă, la televizor. Iată câteva… reinterpretări din discursul de azi:

1. Noi ne-am propus să evităm un scenariu negru „încă de la pri-me-le semne. De fapt, la început de martie, ne spunea lăsați panica, simptomele sunt „doar de răceală, cel mult gripă”, iar premierul întreba „care criză?”

2. Se pot plafona prețurile alimentelor şi echipamentelor medicale. De fapt, mii de voci cer asta de peste o lună. Guvernul e surd. O mască se vinde azi la prețul unui kg de cartofi, cartofii mai au un pic şi se vor da la preț de cireşe turceşti.

3. Am luat toate măsurile pentru a asigura securitatea alimentară. De fapt, până azi, n-a interesat pe nimeni în guvern situația dramatică a fermierilor români, loviți şi de secetă, şi de trimiterea românilor la sparanghelul prietenilor.

4. Vor fi demişi toți cei cu funcții de conducere, dacă nu-şi îndeplinesc atribuțiile de serviciu. De fapt, ex-medaliatul manager de la spitalul din Suceava nu e demis nici azi. Doar suspendat, acasă la el, în fotoliu.

5. Nişte politicieni cer iresponsabil ridicarea restricțiilor. De fapt, nişte politicieni cer să li se dea voie celor cu teren agricol să muncească şi să se ia măsuri economice urgente, ca să nu falimentăm țara şi să nu lăsăm milioane de români flămânzi şi pe drumuri.

6. Suntem datori să punem toți umărul, să ieşim din criză. Nu l-am auzit sa spună asta băncilor, retailerilor, ministrului Agriculturii. Doar nouă, celor mici şi conştiincioşi cu ratele, taxele şi votul.

Sursă foto: Facebook

Distribuie:
Cele mai citite:
Summitul de la Bruxelles s-a terminat, România a pierdut.