Conținutul se încarcă...

PNRR-ul României ar putea fi renegociat. Carmen Avram: Există o prevedere. (DC News)

Sursa: DC News (Alexandru Ichim)

Bogdan Chirieac, analist politic, și Carmen Avram, europarlamentar, s-au aflat în această seară în direct la România TV unde au discutat, printre altele, despre necesitatea unui nou Guvern și despre schimbarea unor capitole din PNRR.

Conform europarlamentarului Carmen Avram, acest lucru este posibil și se dorește de către PSD cu prioritate.

”Este obligatoriu să avem un Guvern foarte, foarte repede. Trebuie să încercăm să renegociem acel PNRR foarte dezastruos…”, a declarat Carmen Avram.

”A spus un lucru extraordinar doamna Carmen Avram și anume că PNRR-ul, programul acela ticluit, că altfel nu poți să îi spui, de domnul ministru Ghinea, ar putea fi renegociat. Ar accepta Uniunea Europeană așa ceva? Asta e super informație, pentru că au făcut tot PNRR-ul pe placul ONG-urilor de casă”, a declarat Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii.

”Colegii mei de la PSD au și făcut public acel capitol care vorbește despre posibilitatea renegocierii PNRR și există o prevedere care spune că la cererea statului respectiv și cu argumente foarte solide, o anumită țară sau un stat membru poate să solicite renegocieri ale unor capitole din PNRR. Cred că avem toate argumentele, având în vedere documentul final”, a declarat Carmen Avram.

Situația infectărilor COVID-19, ”o poveste”. Bogdan Chirieac: Nu se mai raportează oamenii

Autoritățile din România ar trebui să ia măsuri pentru a se evita valul cinci al pandemiei de coronavirus. De asta este convins analistul politic Bogdan Chirieac, care a intervenit vineri seara în direct la România TV, unde a explicat de ce a scăzut numărul de infectări în țara noastră.

”Autoritățile trebuie să ia măsuri. Autoritățile române trebuie să ia toate măsurile care se impun ca să nu mai fim luați prin surprindere cum s-a întâmplat cu valul patru, pentru că și înainte de valul patru autoritățile au relaxat tot și apoi am avut 600 de morți pe zi. Nu că asta ar fi mișcat pe cineva. Mi se pare că nu a mișcat pe nimeni, iar infectările în România sunt o poveste. (…)”, a declarat Bogdan Chirieac.

Distribuie:
Cele mai citite:
Summitul de la Bruxelles s-a terminat, România a pierdut.