Conținutul se încarcă...

Observatori la Parlamentul European: Cum văd tinerii viitorul Uniunii Europene?

Sursă articol și foto: TVR

Emisiunea ”Observatori la Parlamentul European” beneficiază de un grant din partea Parlamentului European și este un proiect dedicat Conferinței privind viitorul Europei, ce abordează teme precum sănătatea, democrația europeană, migrația, valori și drepturi, statul de drept, securitatea, educația, cultura și tineretul, o economie mai puternică, justiție socială și locuri de muncă, schimbările climatice și mediul, Uniunea Europeană în lume și transformarea digitală.

Concomitent cu această emisiune, pe 29 și 30 aprilie, sesiunea plenară a Conferinței privind viitorul Europei se va reuni pentru ultima oară la Strasbourg pentru a-și finaliza propunerile.

Invitații ediției de astăzi sunt:

1. Europarlamentar Carmen Avram, grupul S&D, cu care vom discuta despre agricultura în contextul războiului din Ucraina

2. Prof. Univ. Dr. Erika Marin ASE, Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, Director al Departamentului de Statistică şi Econometrie, însoțită de doi studenți, cu care vom discuta despre educație. Doamna Erika Marin a realizat o cercetare specială pentru emisiunea noastră, despre felul în care tinerii văd viitorul Uniunii Europene. Rezultatele sunt foarte interesante și le vom discuta împreună pe parcursul emisiunii.

3. Student ASE Roșca Victor Adrian

4. Student ASE Bratu Sara

***

Producător: Ion Stavre

Moderator: Monica Ilie Prica

Distribuie:
Cele mai citite:
Summitul de la Bruxelles s-a terminat, România a pierdut.