Conținutul se încarcă...

Carmen Avram la interviurile DC News

Sursă foto și video DC News.

Alături de jurnalistul Val Vâlcu, Carmen Avram a vorbit despre poziționarea forțelor politice din Olanda, susținând că un partid al fermierilor va influența alegerile europarlamentare de acolo.

„Vor putea ajunge aceste teme să impacteze rezultatul europarlamentarelor de anul viitor?”,a întrebat Val Vâlcu.

„În alte țări, sigur. În Olanda, de exemplu.”, a spus Carmen Avram.

„În Olanda cum se poziționează forțele politice?”,a întrebat Val Vâlcu.

„În Olanda au avut această surpriză, cred că în luna aprilie, când peste noapte, un partid al fermierilor care nu era foarte vocal și nu reprezenta o forță în Olanda, a câștigat alegerile cu 25% și în momentul ăsta e plasat undeva la 30%, deci are foarte mari șanse să ajungă, dacă nu pe primul loc, să fie a doua mare forță politică din Olanda.

Dintr-o dată va schimba tot spectrul politic de acolo pentru că fermierii sunt fermieri din tată în fiu. E o tradiție îndelungată în Olanda și există un respect imens față de pământ și față de business-ul pe care ți l-a creat stră-stră-străbunicul tău, să-l duci mai departe.

Acești oameni, disperați la un moment dat, au început să devină foarte vocali, au început să se opună Green Deal-ului, au avut manifestările pe care le-am tot văzut, și acum un an, și acum doi ani, și ei devin anti Green Deal, o forță puternică în Olanda și vor influența alegerile europarlamentare de acolo.”, a spus Carmen Avram la DC News.

Distribuie:
Cele mai citite:
Summitul de la Bruxelles s-a terminat, România a pierdut.