Conținutul se încarcă...

Agrointeligenta – Europarlamentarul Carmen Avram – intalnire cu fermierii la Bacau

Europarlamentarul Carmen Avram - întâlnire cu fermierii la Bacău

Sursă video și text: Agrointeligența

O relație de strânsă colaborare s-a construit în timp între fermieri și europarlamentari. Problemele agriculturii naționale se fac auzite tot mai des la Bruxelles, iar susținerea oficialilor români în Parlamentul European este importantă.

Pentru a discuta direct cu cât mai mulți agricultori din zona Moldovei, europarlamentarul Carmen Avram a răspuns invitației de a participa la o reuniune a acestora în județul Bacău.

Întâlnirea cu fermierii din zona Moldovei a oferit cadrul unui dialog direct, dar și a unei vizite într-una dintre fermele care a mizat pe o cultură de nișă.

Întâlnirea cu fermierii, dar mai ales dialogul purtat cu aceștia au făcut posibil un parteneriat mai strâns între agricultorii români și europarlamentarul Carmen Avram. Cu susținerea acesteia, agricultorii simt că pot schimba, încet-încet, mentalitățile de la Bruxelles și chiar prioritățile policilor agricole.

La finalul întâlnirii cu fermierii din Bacău, Carmen Avram a anunțat că va răspunde în continuare invitațiilor pe care le primește din partea producătorilor agricoli, indiferent de sectorul în care aceștia activează în agricultura națională.

——–

Materialul a fost difuzat în cadrul emisiunii Agrostrategia de pe TVR 1, o coproducție TVR și Agrointeligența.

Distribuie:
Cele mai citite:
Summitul de la Bruxelles s-a terminat, România a pierdut.