Se încarcă...
Dezbateri liveSocial media

Congresul Fondurilor Europene pentru Fermieri 2021 (Agrointeligența)

Sursa: Agrointeligența

Informații de ultimă oră despre fondurile europene alocate sectorului agricol în perioada de tranziție 2021-2022 și în noua Politică Agricolă Comună 2023-2027.

Cei mai buni consultanți vin la congresul Fondurilor Europene pentru Fermieri, ediția 2021. Evenimentul are loc miercuri, 30 iunie, începând de la ora 9:30, la București, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, și va include standuri pentru submăsurile pe care fermierii le pot accesa pe perioada de tranziție 2021-2022, dar și în cadrul noii Politici Agricole Comune 2023-2027.

Congresul Fondurilor Europene pentru Fermieri este organizat de Asociația Forța Fermierilor și marchează lansarea Diviziei de Fonduri Europene în cadrul organizației. Membrii asociației și nu numai vor avea acces la cei mai bun consultanți de piață, experți care, împreună, au depus cu succes sute de proiecte pe fonduri europene în sectorul agricol și nu numai. Între acești consultanți îi amintim pe cei din cadrul Asociației Tinerilor Fermieri Olt, pe cei din cadrul companiei Fabrica de Consultanță sau pe cei de la Wisely Projectify.

Cum se va desfășura prima ediție a Congresului Fondurilor Europene pentru Fermieri

Congresul Fondurilor Europene pentru Fermieri este gândit să faciliteze dialogul direct între fermieri și consultanți. Formatul Congresului Fondurilor Europene pentru Fermieri, ediția întâi, va include un panel de tip Bursa Fondurilor Europene pentru Fermieri, o sesiune de consultanță live la standurile cu măsurile și submăsurile din Perioada de Tranziția la noua Politică Agricolă Comună.

Astfel, evenimentul va avea 3 componente principale. Prima va fi una introductivă, în care se va prezenta și stadiul actual la nivel legislativ, împreună cu calendarul propus pentru lansarea submăsurilor.

În a doua parte, consultații vor prezenta submăsurile care urmează să fie lansate la nivelul AFIR și APIA, cu informații de ultimă oră privind criteriile de eligibilitate, iar în cea de-a treia parte, fermierii vor putea dialoga direct cu consultanții la standurile speciale pentru submăsurile de finanțare europeană. În cadrul interacțiunii cu consultanții, fermierii vor putea beneficia de o primă evaluare gratuită a eligibilității pentru submăsurile care urmează să fie deschise la AFIR.

O componentă importantă a evenimentului o vor reprezenta și plățile directe – subvențiile APIA pentru fermieri.
Informaţiile publicate de Agrointeligența – AGROINTEL.RO pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în PRIMUL PARAGRAF a sursei cu LINK ACTIV. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor, ca atare vom acționa în consecință.